AUTHENTIC

Pelipaidat ja urheiluasut

 

Olemme valmistaneet sekä suunnitelleet urheiluseuroille, joukkueille, yksilöurheilijoille asuja eri lajeihin vuodesta 1978. Valmistuksemme on pääosin suomessa joka mahdollistaa nopean ja joustavan palvelun sekä saumattoman yhteistyön asiakkaidemme kanssa. Vuonna 1987 aloitimme suunnittelemaan ja valmistamaan tuotteita myös myyntipisteisiin sekä
yritys asiakkaillemme räätälöitynä heidän omilla brändeillään.

 

Vuonna 1996 suunnittelimme ja valmistimme HIFK peto merkin ja pelipaidan joka herätti huomiota kiekkopiireissä  ja seuran faneissa, 1997 “aito pelipaitana” tunnettu paita jossa raidat ja eri värit on ommeltu eripaloista sekä nimet, numerot, logot ja sponsori on ommeltu, applikoituina merkkeinä paitaan.

 

Hifk 100-vuotis juhlapaita ja 1998 mestaruuspaidat vahvistivat standardia, millainen edustusjoukkueen pelipaita on ja samalla faneilla oli mahdollisuus saada aitoja pelipaitoja toivomillaan nimillä ja numeroilla.Muutama vuosi eteenpäin joukkueillemme valmistamamme pelipaidat valittiin 1. ja 2. kauniimmaksi pelipaidaksi SM-liigassa.

 

Olemme valmistaneet 1997 jälkeen jääkiekkoliigoihin pelipaitoja edustusjoukkueille, juniorjoukkueille sekä harjoituspaitoja, fanipaitoja ja cheerleadereille asuja. Olemme saaneet joukkueilta, faneilta sekä fanituotemyyjiltä kiitosta materiaaleista,
laadusta, ulkoasusta, joustavasta tuotannosta, kiinteästä yhteistyöstä ja kilpailukykyisistä hinnoista.

 

Tilaustuote palvelussamme valmistamistamme myös asiakkaan suunnitelman mukaisen tuotteen. Käytössäsi on myös suunnittelupalvelumme, osaava ja kokenut suunnittelu-team jolla on pitkäaikainen kokemus tuote ja logosuunnittelusta.

 

Sivulla linkit eri lajeihin jossa tuotekuvia tuotteistamme.

 

 

 

Contact us: Helsinki Finland. Mail: info@ vuolasvirta.fi Tel.+358 (0) 9 664473. Copyright© 2015 Vuolasvirta Ky. All rights reserved.